Analiza cukrów w piwie

14.10.2020

Dzięki najnowszej generacji analizatorowi cukrów firmy Shimadzu możliwa jest szybka i prosta analiza cukrów w piwie. System zapewnia możliwość przeprowadzania analizy izokratycznej lub gradientowej, zapewnia najwyższą czułość, najszybszy autosampler na rynku oraz prostą obsługę – wbudowany dotykowy ekran.

Producent ​Shimadzu, którego Shim-pol jest jedynym przedstawicielem w Polsce, zapewnia pełne wsparcie dla analizy piwa od farmy do kufla. Jako wiodący producent szerokiej gamy sprzętów analitycznych, Shimadzu podejmuje się rozwoju nowych instrumentów i technologii oraz zapewnia kompleksowe wsparcie serwisowe, aby nadążać za zmieniającymi się wymaganiami rynku. Zastosowania i metody opracowywane są tak, aby spełniały wysokie standardy Centralnej Komisji Europejskiej ds. Analiz Piwowarstwa (MEBAK) oraz Europejskiej Konwencji Piwowarskiej (EBC).

a

LC-40 Nexera - przejście do strony produktu 

a

ELSD LT III - przejście do strony produktu ​

 

aKompleksowe rozwiązania w analizie piwa -  broszura do pobrania

 

 

aELSD III -  broszura do pobrania​

 

 

1



Zastosowanie detektora ELSD do analizy mono i disacharydów w napojach bezalkoholowych - nota aplikacyjna do pobrania​